iPhone 11 fodral – olika modeller

Dags att skaffa ett iPhone 11 fodral? Det finns flera fördelar med det – inte minst att det skyddar telefonen och samtidigt fungerar som en praktisk plånbok. Det finns mängder av modeller att välja bland både vad gäller material, färger och smarta egenskaper och detaljer.

iPhone 11 fodral i olika material

Dom flesta iPhone 11 fodral är gjorda av antingen äkta läder eller konstläder. Det finns för, – och nackdelar med båda alternativen, vilka kan vara värda att fundera över innan ett köp.

Konstläder finns till exempel i många olika färger och kostar lite mindre än äkta men äkta håller å andra sidan längre. Äkta läder har dessutom en förmåga att bli snyggare och snyggare ju mer det slits.

Magnetiska eller fasta skal

En mobil fästs vanligen i ett fodral med hjälp av ett skal som klickas fast på telefonens baksida. Här finns två vanliga alternativ att välja bland – skal som sitter fast och sådana som är magnetiska och så ledes kan tas loss och sättas tillbaka väldigt enkelt.

Färger och mönster

Det finns iPhone 11 fodral att hitta i nästan alla färger – från lila till svart. Svart, vitt eller kanske brunt skinn håller i längden men det kan förstås vara kul med färg också. Detta är lite av en smaksak men för att inte tröttna på fodralet för snabbt kan det vara värt att fundera även på vilken färg som ska väljas.

Kanske kan färgen matchas med en handväska, en jacka eller något annat som bärs ofta?

Egenskaper och detaljer

Förutom ovan nämnda egenskaper kan iPhone 11 fodral skilja sig på många andra vis när det kommer till olika detaljer.

  • Med eller utan lås – Många har någon form av lås som håller ihop det, i form av en flärp som hålls på plats med hjälp av en knapp eller en magnet men det finns även modeller helt utan lås.
  • Med eller utan band – En den modeller har ett litet band som passar runt handleden och är finns både fasta och avtagbara alternativ.
  • Plånboksdetaljer – Sist men inte minst kan det vara värt att kolla närmare på vad olika modeller har för plånboksdetaljer. En del har ett par kortfack på baksidan och / eller på insidan medan andra även har ett större fack med dragkedja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *