Hitta och jämföra företag inför relining i Kristianstad

Eftersom relining är ett relativt stort renoveringsprojekt är det bra att kontakta flera företag i Kristianstad, jämföra offerter och fundera på om projektledning behövs.

 • Så hittar du företagen
 • Så jämför du företagen
 • Så tar du hjälp med hela processen

Hitta företag inom relining i Kristianstad

Bara genom att Googla ”Relining Kristianstad” visas flera lokala företag via Google Maps. Utöver det visas annonser av företag inom branschen. Den som scrollar ner lite ser till sist Googles eget sökresultat med företag som matchar denna sökning. Det svåra är inte att hitta företag som utför denna renovering. Även om Kristianstad är en relativt liten stad kan med lätthet fem – sex företag kontaktas som är beredda att åta sig uppdraget.

Jämföra – Vad ska jämföras?

En rekommendation är alltid att kontakta flera företag som utför relining i Kristianstad – men att även att jämföra dem utifrån mer än bara pris.

 • BRiF
  Branschföreningen för Relining i Fastigheter är en rikstäckande branschorganisation som bland annat har kvalitetsprogram och utbildningar för sina medlemmar. Att välja ett företag som är anslutet till BRiF innebär alltså en extra säkerhet.
 • Referenser
  Var har företaget utfört arbeten tidigare? Går det att få referenser? Fastighetsägaren kan exempelvis höra efter med andra fastighetsägare om de köpt in denna tjänst tidigare och vilka som då anlitades.
 • Priset
  Om det är likvärdig kvalité, och goda referenser, kan självklart priset avgöra vilket företag som anlitas. Det lönar sig ofta att jämföra!

Få hjälp med hela processen

För de flesta fastighetsägare är det omöjligt att veta när relining måste genomföras, hur omfattande renovering som krävs samt vilka krav som ska ställas på utförarna. Detta inte minst när det kommer till stora fastighetskomplex. Det är vid dessa fall som reliningkonsulter anlitas. Det är konsulter som kan göra förundersökningar, upphandlingar, leda projektet och hjälpa till med information till de boende. Dessutom genomför de besiktning under och efter att arbetet är utfört. En projektledare som därmed ser till att enbart seriösa företag anlitas och att allt sker enligt branschens standard.

Flera av dessa konsulter erbjuder fri rådgivning. Det innebär att konsulterna kommer till fastighetsägaren och ser över behovet av hjälp. Utifrån det kan de sedan ge en offert på projektledning från start till mål. I förhållande till vad relining kostar är kostnaden för dessa konsulter väldigt liten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *