Att välja kontorshotell i Stockholm

Funderar du, som många andra, på att hyra in dig på ett kontorshotell i Stockholm? Då finns en hel del att välja bland – men också en hel del att tänka på. Utbudet är stort men det finns stora variationer bland dom olika hotellen, både vad gäller läge, pris och standard. Nedan följer dom viktigaste tipsen inför valet.

Stort utbud av kontorshotell i Stockholm

Trenden kring kontorshotell är stor i Stockholm och allt fler tycks inse fördelarna med att hyra in sig på ett sådant. Utbudet är stort och det finns mycket att välja bland – även om många är fullbokade och har långa väntetider. Trots det är det värt att ta en närmare titt på just utbudet av kontorshotell i Stockholm – för att få en uppfattning om vad som finns och vad som kan skilja sig.

Utgå från egna behov och önskemål
Vid val av kontorshotell finns flera saker som kan vara värda att fundera kring innan ett avtal skrivs. Det är definitivt värt att besöka några intressanta hotell för att se hur det känns på plats men viktigast är att hitta ett som fyller både behov och önskemål. Några punkter att jämföra är:

  • Service – Vilken typ av service som finns skiljer sig ganska mycket. En del erbjuder just ingen service alls – förutom att lokalerna städas då och då och liknande. Andra liknar riktiga hotell – med tillhörande receptionister och annan personal som kan hjälpa till med posthantering, kopiering och så vidare.
  • Tillgång – Det finns många kontorshotell i Stockholm som erbjuder tillgång dygnet runt – men inte alla. Är det viktigt med flexibel tillgänglighet kan flera aktörer sållas bort direkt.
  • Pris – Priset för att hyra in sig på ett kontorshotell kan skilja sig även det och det kan avgöras av flera olika saker. Läge, standard och service avgör såklart priset och här är det värt att kolla vad som faktiskt ingår i hyran.
  • Läge – Läget är viktigt för vissa och mer eller mindre obetydligt för andra. Förutom att stirra sig blind på adressen kan det dock vara en idé att även kolla vad som finns runt omkring. Finns lunchställen, busshållplats, tunnelbanestation, parkering och så vidare i nära anslutning?

Ett grundligt ”förarbete” ökar chanserna att hitta ett hotell att trivas på – och kanske stanna på under en lång tid framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *