Flyttfirma för privatpersoner Mölndal

Låt en skicklig flyttfirma hjälpa till vid flytten i Mölndal. Genom att låta en professionell firma ta över ansvaret kring att packa, bära och köra flyttlasset till den nya adressen, så underlättar man mycket för sig själv i den stressiga situation som en flytt ofta innebär. Genom att anlita en yrkesperson som har stor kunskap om att göra tunga lyft, så minskar också risken för att dra på sig kroppsliga skador i samband med flytten.

Komplettera flyttjänsten med städning

För den som inte kan komma ifrån sina övriga åtaganden kan flytten mer eller mindre lejas ut i sin helhet. Både packning av bohaget och en grundlig städning kan då genomföras av flyttfirman och dess samarbetspartners. På så sätt kan man fokusera fullt ut på t.ex. arbetet, eller rent av resa bort medan flytten pågår. Om man behöver magasinera sina möbler i väntan på att få tillgång till nästa boende är detta också något som en flyttfirma i Mölndal kan ordna med.

Fyra saker att tänka på inför flytten

  • Bestäm vilka delar av flytten som ska skötas av ett företag, och se till att begära offerter på dessa tjänster i god tid för att hinna jämföra och boka.
  • Se till att göra i ordning med adressändring och omdirigering av post i god tid, så att inga viktiga dokument missas, eller räkningar glöms bort. Adressregistren uppdateras oftast utifrån folkbokföringen, så det är viktigt att ange rätt adress genom Skatteverket, men ibland tar det ett tag innan ändringen går igenom till alla register.
  • Avsluta de abonnemang som är knutna till det gamla boendet, t.ex. bredband, el och vatten, och teckna nya avtal med de leverantörer som finns tillgängliga på den nya adressen. Ibland kan det vara så enkelt att samma bolag sköter om båda fastigheterna, men det kan kräva några samtal och mail att ordna upp.
  • Glöm inte bort att samla och säga hejdå till grannarna, och bjud gärna in till en flyttfika eller flyttfest. Då kan man t.ex. passa på att skänka bort saker som inte kommer behövas i det nya boendet, men som kan komma till användning för någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *