Mobil växel, snabbare hantering

Växeltjänster för bolag är någonting som varit aktuellt sedan lång tid tillbaks. Att enkelt hantera samtal och kommunikation har visat sig göra stor skillnad för hur man uppfattas utåt. Dagens tekniska framsteg har inneburit en rad nya möjligheter för de som vill ha snabba och enkla lösningar på dessa områden. Att börja använda sig av mobil växel är en av de förändringar som fler testar. I Sverige finns diverse bolag som erbjuder molnbaserade tjänser även inom växel. Det finns en rad likheter mellan de olika aktörerna, men också en hel del som varierar.

Bland fördelarna med att ha mobil växel kommer rörlighet som ett starkt argument. Har du växeln i mobilen kan du snabbt och effektivt hantera företagets aktiviteter även när du är någon annanstans. Vissa av de med tjänster inom mobil växel utmärker sig också genom att inte kräva abonnemang hos någon viss operatör. Soluno är en av de vars tjänst helt ligger utanför operatörsvalen. Det går därför att snabbt implementera mobil växeln utan att påverkas av bindningstider, operatörens tariffer och annat. Allting går via växeltjänsten som helt är baserad på molntjänster.

Bra app

Ibland vill man kunna styra allting in i minsta detalj. Det kan handla om vilket nummer som skall visas när du ringer, vilka samtal som skall till vem eller om man skall släppa vidare samtalet till passning. I och med att hela växeln körs genom en effektiv app, kan man via mobilen hantera allting som tidigare krävde att man befann sig på en viss plats. Detta ger enorm möjlighet att ha en portabel verksamhet som följer med även under resor och vistelser i andra städer.

De växeltjänster som här avses har en rad funktioner utöver de klassiska. Det är långt ifrån en digital jackväxel utan befinner sig betydligt närmare ett kommunikationsredskap. Via appen kan samtliga medarbetare sätta status och visa om de är i möte, upptagna, i samtal eller borta för stunden. För den som ofta reser finns också en möjlighet att internt ringa via nätet. På så vis är all kommunikation fri inom verksamheten. Åtskilligt finns att vinna på dessa nya system för mobil växel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *